ice1

“Kaikki jääkiekosta

Sivuiltamme löydät paljon tietoa jääkiekkoon liittyen. Jääkiekko on tunnetusti yksi suosituimmista urheilulajeista Suomessa. Sivuillamme kerromme muun muassa tämän jännittävän urheilulajin historiasta ja sen kehityksestä nykyiseen muotoonsa. Jos seuraat jääkiekkoa mielelläsi kotisohvaltasi, löydät sivuilta tietoa eri joukkueista ja sarjoista. Saat myös tietoa siitä, miten päästä alkuun jääkiekon harrastamisessa, mikäli olet kiinnostunut itse lähtemään jääkiekkokaukaloon.
Meillä on laaja kokemus jääkiekon parissa niin lajin harrastajina kuin lajin ammattilaisina. Innostuksemme jääkiekkoon on lähtenyt alun perin harrastuksen pohjalta, ja myöhemmin rakas harrastus on muuttunut myös valmentamiseksi. Olemme mukana monenlaisessa seuratoiminnassa ja seuraamme ahkerasti kansainvälisiä sarjoja, joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta myös kansainvälisellä tasolla, löydät meiltä varmasti kiinnostavaa tietoa.
Koska jääkiekon pelaaminen ja valmentaminen ovat erityisen lähellä sydäntämme, sivustoltamme löydät erityisen paljon yksityiskohtaista tietoa jääkiekkoharrastuksen aloittamisesta ja etenkin varusteista. Jääkiekkoharrastus saattaa vaatia huomattavan rahallisen panostuksen sen hintavien varusteiden takia. Siksi pyrimme antamaan blogissamme paljon tietoa tarvittavista varusteista ja hyödyllisiä vinkkejä niiden hankkimiseen, jotta jääkiekkoharrastuksen ei tarvitsisi jäädä varusteiden puuttumisesta kiinni.